Електронний посібник з екології

Представлений електронний посібник збагатить здобувачiв освiти знаннями про середовище мешкання живих організмів та їх взаємозв’язок з навколишнім середовищем, про вплив людини на природу, про екологічні проблеми та шляхи їх вирішення для забезпечення сталого розвитку.

Вивчення екології з допомогою електронного підручника не обмежується лише засвоєнням теоретичного матеріалу, воно також спрямоване на формування у здобувачів освіти певних практичних навичок та озброєння майбутніх вихователів необхідними  компетентностями, що є необхідними для здійснення подальшої професійної діяльності, а саме: природничо-екологічною, здоров’язбережувальною, інформаційно-комунікативною тощо. Посібник має практико-орієнтоване спрямування, яке забезпечить формування інформаційно-цифрової компетентності майбутніх вихователів та допоможе у формуванні здатності до навчання впродовж життя.

Посібник з екології розроблений у відповідності до навчального плану та робочої програми освітнього компонента «Екологія». Викладений матеріал структуровано за темами, що містять визначення основних екологічних понять та категорій, короткі теоретичні відомості, малюнки, схеми, таблиці, відеоматеріали, презентації. У посібнику наявний список літератури та корисні інформаційні посилання, що стануть в нагоді під час вивчення екології.

 Представлений електронний посібник призначений для дистанційного навчання та самостійної роботи здобувачів освіти спеціальності «Дошкільна освіта». Він дозволить підвищити  мотивацію здобувачів освіти до навчання, ефективність самостійної підготовки та індивідуалізацію освітнього процесу.

 Електронний посібник з екології



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу