До Міжнародного дня Землі 22.04.2024 року проведено онлайн-конкурс плакатів та фотоквест серед здобувачів освіти І-ІІІ курсів Красноградського педагогічного фахового коледжу КЗ «ХГПА». Всього взяли участь 23 здобувачі освіти.

Організатори: викладачі природничих дисциплін Гніда О.В. та Гайдук К.В. циклової комісії природничих дисциплін, фізичного виховання на предмету «Захист України».

Метою конкурсу було привернути увагу здобувачів освіти до проблем збереження навколишнього середовища та збалансованого використання природних ресурсів Землі

Формат та умови. Учасники мали можливість вибрати один із двох форматів конкурсу: створення екологічного плакату або участь у фотоквесті. Плакати мали містити яскраве візуальне зображення та короткий, але запам'ятовуючий слоган, що підкреслює важливість збереження природи. Фотоквест передбачав зйомку фотографій краси природи, відображення екологічних проблем чи заходів з їх вирішення.

Подані роботи були оцінені журі за такими критеріями: творчий підхід, актуальність проблематики, естетичний вигляд та загальний вплив.

Результати конкурсу екологічних плакатів:

Місце

Прізвище, імя

Група

І місце

 Іхно Альона

П-21

ІІ місце

Трофимова Анна

Скидан Анастасія

П-21

Т-31

ІІІ місце

Михайлюк Єлизавета

Ставицька Даря

Каптан Ксенія

Д-11

Т-31

Т-11

Результати фотоквесту:

Місце

Прізвище, імя

Група

І місце

 Мартиненко Анастасія

Ф-31

ІІ місце

Вербицька Вікторія

Ф-31

ІІІ місце

Ємельяновська Надія

Назарець Сабіна

П-11

Ф-11

Переможці та учасники отримали дипломи за призові місця та сертифікати за участь

Конкурс плакатів та фотоквест до Міжнародного дня Землі виявився успішним заходом, що залучив увагу широкого кола учасників та глядачів. Його результати підкреслили високий рівень творчості та зацікавленості здобувачів освіти у питаннях екології та природоохоронних заходах.

Ми сподіваємося, що подібні заходи продовжать надихати людей на дії в напрямку збереження нашої планети для майбутніх поколінь.





































Коментарі

Популярні дописи з цього блогу